VRHOVAC WINE&WALK 28.-29.8.

Turističko enogastronomska manifestacija Vrhovac Wine&Walk Weekend u Karlovačkoj županiji 28. i 29.08.2021. odlična je prilika za upoznavanje ozaljskog vinogradarskog kraja te autohtone lokalne enogastronomije. Sve sudionike očekuje veliki izbor kvalitetnih i vrhunskih vina kao i uživanje u slikovitom vinogradarskom kraju iznad rijeke Kupe.

Kroz šetnju očekivanog trajanja do pet sati moći ćete uživati u prirodnim ljepotama i svim delicijama koje smo pripremili za Vas. Na svakom od punktova dočekat će Vas domaćin odnosno vlasnik vinarije te ćete moći kušati najbolja vina i otkriti tajne njihovih podruma iz prve ruke. Sami vinari će se svakako potruditi da Vas na određenim punktovima dočekaju s dodatnim ugodnim iznenađenjima, a posebice za one koji prvi puta dolaze u Vrhovac.

Početak šetnje kreće iz središta Vrhovca, kod Vatrogasnog doma gdje se nalazi i završni punkt. Kompletna ruta prolazi neposredno uz vinograde i prekrasna mjesta ozaljskog kraja i samog Vrhovca te pruža izvrsne poglede i vidike. Parking je osiguran uz neposrednu blizinu polazišta, a po završetku šetnje, na mjestu polaska, očekuje vas završna „veselica“ uz glazbu i ostala iznenađenja koja ćemo kasnije otkrivati. 

Broj sudionika je ograničen i podijeljen na grupe kako bi Vas svaki domaćin mogao kvalitetno ugostiti. Grupe su podijeljene do maksimalno 30 članova i polazak je svakih 45 minuta. Svaka skupina će imati svoja dva vodiča koja će voditi brigu o Vama, pogotovo u završnim metrima šetnje. Prilikom prijave sudionici biraju skupinu – vrijeme polaska. Sukladno popunjenosti i naknadnim preferencijama, po zaključenju prijava, moći će se vršiti izmjene termina polaska i prebacivanja iz grupe u grupu. Grupa je popunjena kada se dostigne broj 30 sudionika. Vaša rezervacija je valjana po uplati kotizacije.
Neposredno uz start i cilj nalazi se parking za sva vozila i potrebe organizatora. Nastupiti mogu sve zdrave punoljetne osobe koje hodaju predviđenom rutom na osobnu odgovornost.

Prijavom na sudjelovanje u Wine and Walk manifestaciji (na mrežnoj stranici OVDJE), sudionici se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost da završe šetnju predviđenom rutom. Organizator će osigurati medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja turističkih manifestacija i trenutnim epidemiološkim mjerama.

Pratite najave i saznajte detaljnije na Facebook/Instagram profilima Visit Kupa i Visit Karlovac County.