VIKEND 30.-31.7. U KAMANJU

U petak je Kamanje place2B, odnosno cijeli vikend ?. Provedite outdoor weekend u prirodi, doÄ‘ite nam biciklom ili vlakom, uživajte u Kupi, prekrasna je…

PETAK 30.7. Film za van uz Kupu

Film za van uz Kupu “SPACEBOY” i predstava za djecu i mlade “EKO JEKA I ÄŒAROBNA PLANETA” pripremljeni su u centru, kod zgrade Općina Kamanje 18:30 sati – predstava za djecu i mlade, “Eko jeka i čarobna planeta” 21:00 sati – filmska projekcija, “Film za van – Spaceboy” (odličan film za mlade)

Gastro ponudu (kokice i sokove) pružiti će Vam KUD Kamanje?.

SUBOTA 31.7. Đir Kupom pa na film!

U organizaciji agencije Croatia Open Land tours DMC i Turistička zajednica područja Kupa, u subotu 31.7. u Kamanju i srijedu 4.8. u Žakanju, održat će se veselo druženje uz safari rafting, odnosno laganu vožnju čamcima. Vožnja će trajati od 15 do 18 sati, a promotivna cijena je 100 kn po osobi. Mogući broj sudionika za svaki dan je 40 ljudi raspoređenih u 20 čamaca (dvosjeda).

Okupljanje u Kamanju bit će u subotu 31.7.2021. u 14 sati na omiljenoj plaži ‘Petrinski kut’, a nakon Ä‘ira po Kupi sudionici će se moći okrijepiti roÅ¡tiljem i hladnim pićem, svoje proizvode izložit će i lokalni OPG-i. ?.

Prijave za safari rafting vožnju primaju se na mail: info@croatia-open-land.com ili na broj: 099 548 4007 (Matea, Croatia Open Land).

Odmah nakon Ä‘ira u 21 sat Općina Kamanje u suradnji s Kinoklub Karlovac organizira gledanje filma ‘Ledena staza’. To je već peta godina da općina organizira projekciju filma na otočiću koji se nalazi u samom srediÅ¡tu rijeke Kupe…