TZP KUPA SUFINANCIRA TROÅ AK TESTIRANJA ZA TURISTE


U suradnji s Domom zdravlja Ozalj Turistička zajednica područja Kupa sufinancira trošak brzog testiranja za sve turiste, odnosno strane državljane kojima je potreban rezultat antigenskog testa ili PCR testa na bolest COVID-19 za nesmetan ulazak u matičnu državu

Za ostvarivanje sufinanciranja potrebno je ispuniti sljedeće uvjete:

– plaćeni komercijalni smjeÅ¡taj minimalno jednu noć na području Turističke zajednice područja Kupa u razdoblju od 1.svibnja do 31. prosinca 2021. godine.

– pri obavljanju testiranja u Domu zdravlja Ozalj osoba koja plaća test (turist) dužna je predočiti ovjerenu potvrdu iz eVisitora o boravku osobe koja se testira, koju izdaje i ovjerava iznajmljivač.

Turistička zajednica područja Kupa sufinancira uslugu testiranja u Domu zdravlja Ozalj u iznosu 150 kn po osobi, a sve sukladno cjeniku Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije. Ukupan iznos predviđen za troškove testiranja iznosi 5.000,00 kn.

Dom zdravlja Ozalj u Kolodvorskoj ulici br.2 provodi brza antigenska testiranja radnim danom, od ponedjeljka do petka u terminu od 08:00 do 09:00 h, te vikendom, subota i nedjelja od 08:00 do 10:00 h.Nije potrebno naručivanje.

Detaljnije na https://dom-zdravlja-ozalj.hr/.