Å TRUDLAFEST 04-13.09.

Od događanja “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa” do već tradicionalnog ŠtrudlaFesta u selu štrudli Jaškovu i ove godine ugostit će mnoge posjetitelje na 5. festivalu štrudle od 4. do 13. rujna, ove godine i diljem Karlovačke županije.

Zbog pandemije korona virusa i epidemiološki propisanih mjera, ŠtrudlaFest će se održati prema malo drukčijem konceptu. Restorani diljem Karlovačke županije pripremaju za posjetitelje sjajnu ponudu štrudli po promotivnim cijenama tijekom Tjedna štrudle. Uz štrudle ovogodišnji program donosi i čitav niz radionica – likovne, gastro, bike ture.

Dio ponude i ove godine bit će ŠtrudlaFest piknik, koji je oduševio posjetitelje prošlogodišnjeg festivala štrudle te će tako opet svim zainteresiranima biti dostupni posebni paketi piknik košara s kojima mogu krenuti u istraživanje Jaškova i bajkovitog ozaljskog kraja.

Osim gastro priče za vrijeme Štrudlafesta, Grad Ozalj kao domaćin, bit će centar kulturnih događanja s izložbom i jazz koncertom u Etno parku, a uključit će se i karlovačka Aquatika slatkovodni akvarij, koji će za svoje posjetitelje pripremiti posebnu ponudu.

Detaljnije o programu na www.strudlafest.com