RIBIÄŒKI VIKENDI UZ KUPU – najava

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji sa lokalnim športskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje poziva sve ljubitelje prirode na druženje uz Kupu sljedeća 4 vikenda

– 24.07. Kamanje

31.07. Žakanje

07.08. Lasinja i

15.08.2021. Draganić

Promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe, koje će pripremati članovi ribolovnih društava, uz popratni program i goste.

Prvo druženje zakazujemo u subotu 24. srpnja na plaži Petrinski kut kod Kamanja. Prekrasno kupalište i omiljeno ljetno izletište postat će mjesto predstavljanja ŠRD Ozalj i njihovih kulinarskih specijaliteta u popodnevnim satima. Posjetiteljima će biti predstavljeni i multimedijalni sadržaji u Arheo parku Vrlovka kao i ponuda lokalnih OPG-ova i vinogradara.

Vikend poslije, u subotu 31.srpnja u Žakanju, točnije kupalištu u Jurovu, novo je druženje sa ribičima ŠRD Ozalj i Lovačkim društvom Žakanje.

Nakon toga vidimo se na kupalištu u Lasinji, u društvu sa članovima ŠRK Lasinja i njihovim gostima.

Ribičke vikende zaključujemo u prostorima ŠRD Draganić, gdje se već tradicionalno 15.kolovoza okupljaju ribiči iz cijelog kraja.

Pratite detaljnije najave na društvenim mrežama Facebook/Instagram Visit Kupa.