Ozalj u srcu Zagreba 21-22.8.

Na obroncima Žumberačkog gorja – pitomim brežuljcima Vivodine i Vrhovca uzdignutim nad zrcalnim tokom rijeke Kupe, stoljetna je tradicija vinogradarstva, podrumarstva i uživanja u vinu.Od kraja 19.stoljeća do danas na ozaljsko-vivodinskoj vinskoj cesti zaustavljali su se i ponovo nam se vraćali dragi gosti iz cijelog svijeta.

Kako bi podsjetili Zagrepčane na tu tradiciju i ponudu, u srcu Zagreba organizirali smo druženje sa 11 vinara iz ozaljskog kraja, kojima će se priključiti i ponuditi vas svojim domaćim proizvodima iz kućne radinosti proizvođači sireva, meda, oraha i drugih domaćih proizvoda. Uz vina će biti sljubljena i ponuda tradicionalnih jela iz ozaljskog kraja.

Mjesto ovog predstavljanja je terasa bara POTEPUH – Trg PetriceKerempuha, odnosno gornja (cvjetna) terasa tržnice Dolac – najbolje od Zagreba i najbolje iz Ozlja na jednom mjestu!

Osim samih vina imat ćete priliku kuÅ¡ati i delicije iz kucne proizvodnje OPG karlovačke županije, a sve Å¡to vam se jako svidi moći ćete kupiti na licu mjesta po – podrumskim cijenama.

Susret zakazujemo 21-22.8. (petak i subota) od 18:00 sati, a sva vina možete kušati neograničeno, uz kupnju ulaznice po cijeni od 50kn, (uz popust za grupe iznad 10 osoba).

Dođite svi i javite dalje!

A nastavak ove priče, pod nazivom ZLATNA KAP potražite u Ozlju 4-6.rujna, gdje vas očekujemo u našim vinskim podrumima, restoranima i Starom gradu Ozalj.

Više o svemu na www.zeleno-srce.hr