ODGAĐAMO DIO PROGRAMA U JAŠKOVU

Uslijed neočekivano velike količine padalina tokom jučerašnjeg dana i noći, s velikim žaljenjem moramo obavijestiti da zbog tehničkih razloga nećemo moći realizirati veći dio najavljenog programa.

Zbog izrazito mokrih lokaliteta predviđenih za održavanje aktivnosti, ne bismo mogli pružiti zamišljenu atmosferu i doživljaj te moramo odgoditi:- nastup Stjepana Jimmy Stanića- piknik zonuStručno vođena ruta Štrudla by bike će se voziti kako je predviđeno (osim obilaska ušća Dobre u Kupu).Likovna radionica Art apetit odrzat ce kako je najavljeno.


TakoÄ‘er, pozivamo vas da posjetite punktove na ruti u JaÅ¡kovu – Opg Kovač, Matin mlin i Restoran Žganjer te pavlinski samostan u Sveticama.

Podsjećamo, na ruti Vrhovac čekaju vas u Seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig, ekološki češnjak OPG Meserko mili mali i Opg Štenta- Zdrava hrana iz PP Žumberak u Ferencima.

Na ruti Žakanje posjetite Restoran Doris i Pčelarstvo Kolić -Ivanov med.O novostima na našoj najslađoj bike ruti obavijestit ćemo danas na press konferenciji u 10:30 sati u Jaškovu, ispred Restorana Žganjer.