Izložbama počinje mjesec Slave Raškaj 2021

Novi multimedijski informacijski centar, koji se nalazi u centru Ozlja, ispred ureda Turističke zajednice područja Kupa od ponedjeljka postaje – prostor za izložbe!

Od 08. ožujka do 14. ožujka 2021. godine na ekranima MIC imati ćete priliku pogledati radove djece srednje (starije) odgojne skupine “Bubamare” i starije odgojne skupine (predÅ¡kola) “Vrapčići”. Radovi su nastali nakon razgovora i proučavanja lika i djela Slave RaÅ¡kaj, u tehnici akvarel i možete ih pogledati u digitalnom obliku, 24 sata, tijekom sljedećeg tjedna.

Druga izložba u Ozlju, kojom u Zavičajnom muzeju Ozalj otvaraju ovogodišnju sezonu, bit će otvorena u galerijskom prostoru Zavičajnog muzeja Ozalj 13. ožujka 2021. od 18:00 sati. Izložbu pejzaža Natura vitae/Život prirode akademskog slikara Krešimira Nikšića pripremili su u okviru Mjeseca Slave Raškaj te je i koncipirana kao izložba pejzaža, a 39 vrhunskih radova nastalih u tehnici akvarela, ulja i akrilika prava su poslastica i dobar razloga da posjetite Zavičajni muzej Ozalj.
Izložba u Muzeju će biti otvorena od 13. ožujka 2021. do 25. travnja 2021.