Dodijeljena priznanja za “100 vodećih restorana hrvatske”: restoran Žganjer najdugovječniji, torta Katarina Zrinski na koricama knjige

U zgradi Trsatske čitaonice je održana 20. jubilarna dodjela priznanja “100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica” i predstavljeno je novo izdanje knjige “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi specijaliteti – vodič za 2015./2016. godinu”.

Prvi put knjiga je dobila i englesko izdanje, što je veliki potencijal promocije najboljih restorana gostima koji borave u Hrvatskoj, ali i na turističkim sajmovima u inozemstvu gostima koji će tek doći.

Od 2400 ocjenjivanih restorana, čak 6 ugostitelja Karlovačke županije osvojilo je prestižnu titulu koja potvrđuje kako je kvaliteta tih restorana prepoznata na nacionalnoj razini.

Restoran „Žganjer“ 18. godinu za redom dobio je priznanje “100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica”

Fotografija ozaljske torte Katarina Zrinski koja se priprema i poslužuje u Jaškovu u restoranu Žganjer krasi korice knjige “100 vodećih restorana Hrvatske” što je još jedan uspjeh ove slastice i kvalitetne ozaljske gastronomije te veliki korak prema nacionalnoj prepoznatljivosti ozaljske torte.