Biramo naj – masku 3.3

Tradicionalni 22. ozaljski maskenbal održat će se na Trgu braće Radić u nedjelju, 3.ožujka, s početkom od 14:00 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.

Glavni program počinje u 14:30 sati dječjim maskenbalom, nastupom vrtićkih skupina i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja. Nakon njih, od 15:30 sati nastupiti će i odrasli.

Od ove godine poseban maskenbalski žiri odlučit će o najboljoj i najoriginalnijoj kostimiranoj osobi, odnosno najbolje maskiranoj dječjoj skupini. Voditelj Nikola Čulig Frenky, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Ozalj Zvonimir Stepinac i dječja gradonačelnica Ozlja Matea Mlačak, odlučit će kome će pripasti laskava titula naj-maske, uz nagrade koje su osigurali naši sponzori.

Najbolje maskiranoj dječjoj skupini nagrada je set dječjih lopti, a za najoriginalniju masku nagrade su osigurali OPG Jagunić (vinski paket) i caffe bar Valentino (osvježavajući napitci). Za najzabavniju masku po ocjeni žirija nagradu je osigurala Pizzeria Lav iz Ozlja.

U popratnom programu najmlađe će zabaviti veseli dvojac mađioničar Magic Dodo i Klaun Darko, koji će se premijerno predstaviti ozaljskoj publici u uvodnom dijelu programa.

Posebni gosti 22.maskenbala su Krašićke mažoretkinje i Karlovački bubnjari Carolosboom.

Za uvodni program, besplatni grah, kuhano vino i čaj zaslužni su članovi UDVDR – Zrinski i Frankopani.

Besplatne krafne, već tradicionalno osigurale su članice KUD Katarina Zrinski Ozalj, koje su izradile i ovogodišnjeg Fašnika.

Glazbu biraju učenici koji vode Slavin glas, Internet radio OŠ Slava Raškaj.

22.Maskenbal organizira Grad Ozalj, uz partnere KUD „Katarina Zrinski“ i UDVDR – ogranak Zrinski i Frankopan Ozalj

POZIV SKUPINAMA

Svi zainteresirani za sudjelovanje u maskiranoj povorci, mogu se prijaviti do 25.veljače slanjem podataka na ozaljgrad@gmail.com a dodatne informacije mogu dobiti na telefon 047/731-066.

POZIV IZLAGAÄŒIMA

Grad Ozalj poziva sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da se do 25.veljače prijave naozaljgrad@gmail.com