FILM ZA VAN UZ KUPU 2021

I ove godine vam Turistička zajednica područja Kupa i KINO.hr donose napete i zabavne obiteljske filmske dane. FILM ZA VAN na turneji uz Kupu prikazuje prave ljetne naslove za sve generacije.

Vidimo se u Draganiću, Kamanju, Lasinji, Ozlju, Ribniku i Žakanju.

Ulaz na sve projekcije je slobodan, a u slučaju lošeg vremena novi termin će biti najavljen na www.kino.hr.

Spaceboy (https://youtu.be/5TGidEfVFBE)

KAMANJE – petak, 16.7. u 21:00

RIBNIK – utorak, 27.7. u 21:00

– Stigavši u novi grad s tatom, Jim, daroviti jedanaestogodišnjak sudjeluje na prirodoslovnom natjecanju s novom razrednom kolegicom Emmom. Jim je nagovara da potajno izgrade pravi balon na zrak. U želji da ostvari očev san i otputuje u svemir, Jim je uvlači u avanturu koja ih zbližava.

Rocca mijenja svijet (https://youtu.be/JI0GpJk0GV4)

ŽAKANJE – nedjelja, 18.7. u 21:00

– Jedanaestogodišnja Rocca odrasla je s ocem astronautom te zahvaljujući tome obrazovanje djevojčice više nalikuje treningu za svemirsku misiju negoli obrazovanju koje bi se očekivalo od osobe njenih godina. Kada joj oca pošalju raditi nekoliko mjeseci na Međunarodnu svemirsku stanicu, Rocca je prisiljena preseliti se u Hamburg kod svoje bake i po prvi put krenuti u školu.

Godzilla vs. Kong (https://youtu.be/ehSwmDS3vKM)

OZALJ – ponedjeljak, 19.7. u 21:00

– Dok se mitski protivnici susreću u spektakularnoj bitci koja traje kroz vjekove, sudbina svijeta visi o koncu. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Jia, mlada djevojčica bez roditelja s kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu razjarene Godzille.

Sune za sve (https://vimeo.com/413503681)

OZALJ – utorak, 20.7. u 21:00

U nastavku hita “Sune i Sune” prikazivanom na prošlogodišnjem izdanju “Filma za van uz Kupu”, Sune se nalazi u teškoj dvojbi. Njegov razred sprema se na tajni školski izlet i Sune je s prijateljicom Sophie skovao brdo planova. No, u zadnji trenutak shvaća da je istog vikenda vjenčanje njegova djeda Helmera, koji želi da mu baš Sune bude kum. Rastrgani Sune u panici odlučuje da će ići na oboje.

Zov divljine (https://youtu.be/nYMTOn3jSXM)

LASINJA – petak, 23.7. u 21:00

DRAGANIĆ – ponedjeljak, 26.7. u 21:00

Ovo je priča o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. U ekipi pasa za dostavu Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.